Select Page

Ellenőrizze az összes fogyasztott csomagolt étel címkéit.

Plank. Fantasztikus póz nemcsak a mag stabilitására, hanem a váll stabilitására, a medencére, a bokájára és a lábaira.

oldalsó deszka. Ezzel a módosított deszkával egyszerre erősítik a ferde stabilitást, és egy kicsit tovább javítják.

felfelé néző deszka. Ez a fekvő verzió. És ez a hátsó izmokon és a test hátulján lévő stabilitáson fog működni.

E három pózgal javítja az összes ízület stabilitását – mondta ABI. És könnyen megjegyezhetők-csak kapsz deszkát, oldalsó deszkát és felfelé néző deszkát. Van egy póz könyvtár, video oktatóanyagokkal és írásbeli utasításokkal. Megtalálja az utasításokat a deszka, az oldalsó deszka és a felfelé néző deszka végrehajtásához, valamint más stabilitási pózokat, mint például a hajópóz vagy a fa póz.

Az összes tartalom itt csak információs célokat szolgál. Ez a tartalom nem helyettesíti a saját egészségügyi szolgáltató szakmai megítélését. Kérjük, keresse fel az engedélyezett egészségügyi szakembert minden egyes kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

Brock Armstrong Get-Fit Guy

Brock Armstrong volt a Get-Fit Guy Podcast házigazdája 2017 és 2021 között. , NCCP és CAC triatlon edző, valamint egy TNT tanúsítvánnyal rendelkező edző. Ezenkívül a Primal Egészségügyi Edző Intézet tanácsadó testületén és a Humán Potenciál Intézet vendégkarának tagja.

Kövesse a Facebook LinkedIn Pinterest feliratkozását a get-fit podcast Spotify Google Stitcher

Hogyan lehet többet szerezni a sétáiról? A Get-Fit Guy felfedi a jobb séta 4 B-t, hogy elősegítse a zsírégetést, a fokozott fitnesz és a hosszú távú egészségügyi előnyöket. Szünet Hallgassa meg, hogyan kell több zsírt égetni a gyaloglással. Jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot. Ahhoz, hogy biztonságosan próbálja meg a cipőjét. Ez erősítheti a lábad, jobban érezheti a talajt, jobban kapcsolatba léphet a környezetével (pl. Föld, szennyeződés, sziklák, beton stb. alsó lábak. Elkezdem egy sétát a cipőmben, de akkor vegye le a cipőmet, és hordozza őket, például amikor füves parkban vagy sima betonon vagyok.

Vegyen szünetet a séta során, hogy megtámadja a testét. Egyensúly az egyik lábán egy szikla- vagy kerítésoszlopon. Sétáljon egy járdán-, akkor egyszer jól vagy, sétáljon hátra egy járdán. Próbáljon oldalra cseverni, majd oldalra dobni. Álljon le az elülső lungokhoz és a hátsó lungokhoz. Ugorj fel egy parkpadra, és végezzen néhány testtömeg -guggolást, majd ugorjon le, és csináljon néhány mártást vagy nyomást. Csakúgy, mint a hordó súlya, az ég a határ, amikor az egyensúlyban van a szünetek és a séta fitnesz kalandgá történő átalakításának egyéb módszerei. Ráadásul ez a tipp könnyen kombinálható a többi B -vel, amiről ebben az epizódban tanul. Mennyire lehet a mély orr légzése hatékony módszer lehet az izomszövetekbe történő több oxigén előállítására, a belégzõ és kilégzõ izmok megerősítésére, és akár a meditáció erejébe is beillesztve a testmozgás során. A következő alkalommal, amikor sétálsz, próbáld meg a lehető legnagyobb mértékben lélegezni az orrodon, lehetőleg ritmikus, „4 gróf, 4 számítás” módon. Előfordulhat, hogy alkalmanként kinyitnia kell a száját a lépcsőn, felfelé halad, vagy gyors sétálási időközönként, de megpróbálja elsősorban az orrán keresztül lélegezni.

Végül, ha valóban még gyorsabb eredményeket szeretne, akkor tudnia kell, hogy minél gyorsabban mozog, annál több kalóriát éget-hosszú, miután befejezte a mozgást. Ez az oka annak, hogy a kocogás (ha a térd képes kezelni) jobb, mint a gyaloglás, a futás jobb, mint a kocogás, és a sprint jobb, mint a futás. Ha többet szeretne megtudni, nézd meg az epizódot, a futás vagy a séta több kalóriát éget el?

Ha több kérdése van arról, hogyan lehet több zsírt égetni a gyaloglással, csatlakozzon a beszélgetéshez a facebook.com/GetFitguy!

A nő naplementekor járó és mezítláb járás jóvoltából. Shutterstock.

oldalak

«Első‹ előző12 Az összes tartalom itt csak információs célokat szolgál. Ez a tartalom nem helyettesíti a saját egészségügyi szolgáltató szakmai megítélését. Kérjük, keresse fel az engedélyezett egészségügyi szakembert minden egyes kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

Ben Greenfield

Ben Greenfield Bachelor és Master diplomáit kapott az Idaho Egyetemen a sporttudomány és a testmozgás élettanában; Személyi edzés, valamint a Nemzeti Erő- és Kondicionáló Szövetség (NSCA) személyi edzése és kondicionálási tanúsításai; Sport táplálkozási tanúsítás a Nemzetközi Sport Nutrition Society (ISSN), a Serotta Nemzetközi Biciklizési Tanúsítványtól. Több mint 11 éves tapasztalattal rendelkezik az edzői szakember, a kollégiumi és a szabadidős sportolók számára az összes sportból, és mivel az ügyfelek százai segítettek a fogyás és a fitnesz sikerének elérésében. Ha szemölcsök vannak, a gyógyszer váratlan lehet. Legyen szó akár csatornaszalaggal, akár hidrogén -peroxidból, amely a trükköt végzi, ezeket a szemölcsök otthoni kezelését érdemes benyújtani!

Bruce és Jeanne Lubin, akik tudták? 2017. október 16-án 2 perces olvasás

Közös háztartási cikkek segíthetnek a bosszantó szemölcsök eltávolításában, és megakadályozhatják őket. Bármely szemölcs megölni. Ismételje meg naponta többször, amíg a szemölcs el nem tűnik, általában néhány hét múlva. A legjobb eredmény elérése érdekében tartsa a területet a kezelés során.

A fokhagyma és az olaj

szeletelt fokhagyma és extra szűz olívaolaj a nonna híres vasárnapi mártásának titkai, de ők is a kulcsa a bosszantó szemölcs megszabadulásának. Dörzsöljön egy vékony olívaolajat a szemölcsön, adja hozzá a szeletelt fokhagymát, és fedje le légcsatorna -szalaggal. Ez a gyilkos kombó hamarosan megszabadul a szemölcstől. Furcsanak tűnhet, de az orvosi vizsgálatok arra a következtetésre jutottak, hogy amikor a betegek egy hónapig minden nap lefedi a szemölcsöket légcsatornával, 85 % -uk csökken a szemölcsben. Ez csak a krioterápiát alkalmazó betegek 60 % -os csökkenésével hasonlítható össze (mivel a szemölcsöt dermatológus befagyasztja). Nehéz elhinni, de sokan esküsznek a kezeléssel! Véleményünk? Különösen akkor, ha nem rendelkezik egészségbiztosítással, akkor érdemes egy lövést. Először áztassa az érintett lábat meleg vízben legalább 10 percig – ez enyhíti a bőrt. Ezután le kell borotválnia az elhalt bőrsejtek felső rétegét, hogy feltárja a szemölcs közepét: dörzsölje a területet egy pumice kővel vagy emery táblával, amelyet a szemölcsön használ, és semmi más. Ezután bevonja a szemölcsöt hidrogén -peroxiddal pamut golyóval vagy tamponnal, és hagyja megszáradni kb. 15 percig. Fedje le egy kötszerrel, mielőtt aludni megy. Minden nap ismételje meg a kezelési rendet, és a szemölcs elkezdi megváltoztatni a színt, és végül el fog halni. Jó Riddance!

burgonya

Mielőtt drága vegyi anyagokhoz fordulna, hogy megszabaduljon a szemölcsöktől, próbáljon meg egy burgonya használatát. Minden este dörzsölni egy nyers burgonyát a szemölcsre, amíg a burgonyalé borítja, és meg nem tudja ölni. Érdemes egy lövést! És ne felejtsd el regisztrálni a hírlevelünket, és kövess minket a Facebookon és az Instagram -on!

Kép a Shutterstock jóvoltából. Egy tucat könyv. Miután évente ezreket takarítottak meg mindennapi tippek és egyszerű életmentők felhasználásával, saját vállalkozást indítottak abban a reményben, hogy megosztják tudásukat másokkal. Ismertek arról, hogy bemegyenek a barátaik hűtőszekrényeibe, hogy fejjel lefelé fordítsák a tojásaikat, hogy hosszabb ideig tartsanak.

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva, 2010. december 14-én, 5 perces ReadPisode #118 Play Pause Hallgassa meg, hogyan lehet csökkenteni a hozzáadott cukorbevitelét. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot. Az American Cancer Society szerint a tipikus étrend cukorjának csaknem fele édesített italokból származik. Ez magában foglalja a szódat és más üdítőitalokat, édesített böngésszen itt teákat és gyümölcslé italokat, valamint olyan sportitalokat, mint a Gatorade (bár ez nem tartalmazna mesterségesen édesített italokat). Az édes ételekből, például cukorka, sütemények, sütemények, fagylalt és édesített reggeli gabonafélékből. És az étrendünkben szereplő cukor fennmaradó 25% -a az a cukorból származik, amelyet főzéshez használunk, adjunk hozzá az asztalhoz, vagy keverjük be a kávéba, valamint az összes cukor, amely a feldolgozott és csomagolt ételekben rejtett, például kekszet, salátaönteteket, salátaönteteket, salátaönteteket, salátaönteteket, salátaönteteket rejtett , spagetti szósz, és szinte minden másról. Egyetlen csúszás! A legtöbb étel számára a címkén lévő összes cukor „hozzáadott cukor”. Gyors és piszkos tipp: Ne felejtse el ellenőrizni, hogy hány adag van a csomagban. Gyakran egy olyan csomag, amely egyetlen adagnak tűnik, valójában két vagy három adagot tartalmaz. Ha eszik vagy inni az egészet, akkor meg kell szaporítania a cukor grammot adagolásonként a fogyasztott adagok számával.

Időnként azonban a táplálkozási tények címkéjén felsorolt cukor a gyümölcsből vagy tejből származó hozzáadott cukor és természetes cukor kombinációja – és ez kissé trükkösebb lehet a kiszámításhoz. Lehet, hogy egy kicsit meg kell tennie. Például egy 8 uncia karton alacsony zsírtartalmú tejből 12 gramm cukrot tartalmaz. Mindez természetesen előforduló tejcukor (vagy laktóz), és ezt nem kell számolnia a hozzáadott cukorkorláthoz. Másrészt egy 8 uncia tartály csokoládé tej 30 gramm cukrot tartalmaz. Ha ebből 12 grammot elszámolnak a laktóz, akkor becsülheti meg, hogy a fennmaradó 18 gramm hozzáadódik. A cukrot adják hozzá, és mennyi az almából származó természetes cukor. Hacsak egy termék nem tartalmaz jelentős mennyiségű teljes gyümölcsöt vagy tejterméket, akkor az összes cukrot egy csomagolt ételben számolom hozzá.

Mennyi cukrot eszel?

Miért nem tölthet néhány napot a hozzáadott cukorbevitel nyomon követésére? Ellenőrizze az összes csomagolt étel címkéjét, amelyet eszik. Ne aggódjon a természetesen előforduló cukor miatt friss gyümölcsben vagy édesítetlen tejtermékekben, de ügyeljen arra, hogy számoljon minden olyan cukrot, amelyet behelyez a kávéba vagy a mézbe, amelyet a zabliszt fölé szitál. Ha eszik, akkor gyakran részletes táplálkozási információkat szerezhet az étterem webhelyein vagy olyan webhelyeken, mint a NutritionData.com. Abban a helyben, ahonnan az étrendben a cukor származik, és láthat néhány nyilvánvaló módszert a vágáshoz. Például, ha csak a délutáni kóla -kereskedelem egy édesítetlen jeges teával, 50 gramm hozzáadott cukrot vághat ki az étrendjéből egyetlen ellopban! (És emlékeztetőre, hogy miért szeretné, nézze meg a „Hogyan befolyásolja a cukor a testét” című cikkemet. Mutassa ki, mennyi cukor van a feldolgozott ételekben. Ha úgy dönt, hogy nyomon követi a hozzáadott cukorbevitelt – vagy komolyan veszi a vágást, tudassa velem, hogy megy. A Nutrition Diva Facebook oldal.

Van egy nagyszerű hete, és ne felejtsen el enni valami jót nekem! Shutterstock

oldalak

«Első‹ előző12

a szerzőről

Monica Reinelel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel egy igazgatósággal tanúsított licences táplálkozási szakember, A szerző, és az iTunes egyik legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjának alkotója. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

Az U -vitamin nem valódi vitamin, de ennek a káposztában található vegyületnek továbbra is egészségügyi előnyei lehetnek. A Nutrition Diva elmagyarázza, mi az U-vitamin, mit csinál, és hogyan lehet megszerezni. U -vitamin? Jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot. A gyors és piszkos U-vitamin nem valódi tápanyag, hanem kéntartalmú vegyület, amelyet káposztában és más brassicákban találnak. Noha egykor fekélyek kezelésére használták, a legtöbb fekélyt antibiotikumokkal kezelik a H.pylori baktériumok felszámolására. Nincs elegendő bizonyíték ahhoz, hogy támogassák az U -vitamin étrend -kiegészítőként történő szedését, de rengeteg bizonyíték van arra, hogy támogassa a Brassica család zöldségeit.

E -mailt kaptam ezen a héten egy új hallgatótól, aki azt írja:

Csak megtaláltam a podcastodat ebben az évben, és az epizódokon dolgozom. Jelenleg a 2010 -es epizódokban vagyok. Új és érdekes módszereket tanultam, hogy jobban étkezzek és mesésnek érezzem magukat, hogy kölcsönözhessem a mondatát. Nemrég láttam egy videót az U -vitaminról. Megtennél -e egy epizódot arról, hogy mi ez és miért jó neked? Nem említett legalább egyszer. De soha nem beszéltem az U-vitaminról az U-vitaminról, állítsuk be a rekordot egyenesen

Mi

az U-vitamin? és más zöldségek a Brassica családban. (Kémiai neve az S-metil-metionin.) Az 1950-es években azt gondolták, hogy a peptikus fekélyek hatékony kezelése-ezért akkoriban az U-vitaminnak nevezték el, azt hittük, hogy a fájdalmas gyomorfekélyeket stressz és fűszeres okozza. élelmiszerek. A standard kezelés egy unalmas étrend és antacid volt, amely némileg segített. De nyilvánvalóan nem annyira, mint a káposztalé. Egy maroknyi tanulmány ettől az időből (köztük a San Quentin börtönben fogvatartottak körében végeztek egyet!) Megállapította, hogy a nyers káposzta gyümölcslé ivása jobban enyhítette a fájdalmat, és gyorsabban gyógyította meg a fekélyeket, mint a szokásos megközelítés.